|
Woliera
Forum dla milosnikow ptactwa
|
Wylęgowość z jaj przesyłanych pocztą |
Autor |
Wiadomość |
andrzej8409
Województwo: opolskie
|
Wysłany: 2011-08-09, 12:58
|
|
|
Ja też wysyłam jajka i już z doświadczenia wiem że jak napisze ostroznie jajka
lub inną formułkę z jajkami do nigdy nie jest wysoki procent wylęgania.
dlatego teraz tylko wysyłam z opcją ostrożnie na warunkach szczególnych jajka dochodzą i pisklęta lęgną się w granicy 90% |
_________________ Andrzej |
|
|
|
|
Dorota71
OPIEKUN DZIAŁÓW
Województwo: lubuskie
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 30 Lip 2009 Posty: 1696
|
Wysłany: 2011-08-09, 19:57
|
|
|
Ja ostatnio ryzykowałam i wysyłałam tylko priorytetem. Jajka dochodziły całe i wylęgowość była zadawalająca.
Myślę, że niektórzy na poczcie "specjalnie" traktują przesyłki na warunkach specjalnych. |
_________________ Pozdrawiam
http://papieroweszalenstwo.blogspot.com/ |
|
|
|
|
kazik91
Województwo: Dolnośląskie
|
Wysłany: 2011-08-11, 22:17
|
|
|
Właśnie niestety bardzo dużo zależy od tego jak paczka z jajkami traktowana jest na poczcie.I oczywiście od sprawności kogucików .
Ostatnio nabyłem jajka Silek i białoczubów .Na 54 jajka połowa nie zalężona jedno zbite wylęg wyniósł tylko 14 sztuk |
|
|
|
|
granylator
Województwo: dolnośląskie
|
Wysłany: 2024-09-29, 22:07
|
|
|
Заборы в Оренбурге для дачи под ключ – это решение для тех, кто ценит качество и комфорт. Мы предлагаем широкий выбор материалов и стилей, чтобы ваш загородный участок выглядел стильно и привлекательно. Независимо от того, хотите ли вы деревянный, металлический или жестяной забор, наши специалисты гарантируют индивидуальный подход и высококлассное исполнение.
Процесс организации забора под ключ начинается с консультации, во время которой мы учитываем все ваши пожелания и требования. Далее следует проектирование, где мы создаем 3D-модели и визуализацию, чтобы вы могли увидеть, как забор будет гармонировать с вашим участком.
После утверждения проекта мы переходим к изготовлению и установке. Мы используем только качественные материалы, что обеспечивает долговечность и надежность конструкции. Наши специалисты выполняют работу в строго оговоренные сроки, соблюдая все стандарты безопасности.
Заборы в Оренбурге – это не просто защитная функция, это элемент вашего стиля и статуса. Доверьтесь нам, и мы создадим идеальное ограждение для вашего уюта и безопасности. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|